Begin september is de zitting bij de Raad van State geweest inzake het bezwaar dat is ingediend tegen het bestemmingsplan. We verwachten dat de Raad van State uiterlijk 12 weken na de zitting uitspraak zal doen.

Wij zitten in de tussentijd niet stil en de voorbereidingen gaan gewoon in volle gang door.

Woningbouw De Nieuwe Tuinderij Oost

Het woningaanbod in de Nieuwe Tuinderij Oost wordt, net als in De Nieuwe Tuinderij West, weer heel divers. Of je nu voor het eerst gaat samenwonen, een groter huis zoekt voor je opgroeiende gezin, of juist wat comfortabeler wilt gaan wonen nu de kinderen de deur uit zijn: in De Nieuwe Tuinderij Oost vind je ongetwijfeld een huis dat bij je past.

De welstand heeft het plan positief ontvangen en we laten je dan ook graag al wat conceptbeelden van de woningtypes zien.

Het gaat om conceptbeelden en deze kunnen dus nog onderhevig zijn aan veranderingen.

Planning en prijzen BPD Ontwikkeling

De 1e fase van De Nieuwe Tuinderij omvat 81 woningen in verschillende types. De prijzen en de start verkoop datum worden niet eerder vastgesteld dan dat er een uitspraak is van de Raad van State.

Kavels Noorderpad en Middenpad

Naast de woningen van BPD Ontwikkeling gaat De Beemster Compagnie ook in verkoop met kavels aan het Noorderpad en het Middenpad.

De prijzen en start verkoop worden niet eerder vastgesteld dan dat er een uitspraak is van De Raad van State.