Verwijzingen

Het auteursrecht van informatie die via hyperlinks naar websites buiten beemsterdenieuwetuinderij.nl toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina’s dan wel bij de eigenaar van hetgeen op deze pagina’s is weergegeven (bijvoorbeeld handelsmerken en logo’s).

Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van die informatie ligt bij genoemde eigenaren.

Privacy

De Nieuwe Tuinderij is een ontwikkeling van De Beemster Compagnie waarin de gemeente Beemster en BPD Ontwikkeling participeren. De gemeente Beemster en BPD Ontwikkeling hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze site.

We zijn vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van onze site, maar uw naam en andere gegevens hoeven wij niet te weten. Tenzij u uiteraard zelf besluit uw gegevens achter te laten via het contactformulier.

Informatie over bezoeken aan onze site worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. De informatie die u ons verstrekt ten behoeve van informatieverzoeken of aanvragen, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw aanvraag of reactie.

Aan de op deze website getoonde teksten, afbeeldingen, plattegronden en impressies kunnen geen rechten worden ontleend.