DNT West2021-12-29T20:49:55+01:00

Bouw je eigen droomhuis in Zuidoostbeemster

De Nieuwe Tuinderij West komt tussen het Zuiderpad en het Noorderpad in het dorp Zuidoostbeemster. Er komen rijwoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Mooi ingepast tussen bestaande bebouwing en groen. Ideaal voor iedereen die een huis zoekt in een rustige en autoluwe buurt. Hier kunnen kinderen veilig buiten spelen.

De straten worden vernoemd naar soorten appels en peren, een sterke  verwijzing naar het oorspronkelijke gebruik van deze grond. De kleinschalige opzet zorgt voor een dorps en groen beeld.

De oorspronkelijke tuinbouw verkaveling zie je door de ligging terug in de opzet van de wijk. Hiermee blijft het bijzondere karakter van de omgeving gewaarborgd.

In het hart van De Nieuwe Tuinderij-West ligt de grote speeltuin de Spelemei en het multifunctioneel centrum De Boomgaard met onder andere een brede school, buurthuis, peuterspeelzaal en gymzaal met aparte turnhal.


Alle 15 kavels zijn verkocht!

15 vrije kavels Noorderpad & De Drie Merenweg

De Beemster Compagnie verkoopt 15 bouwkavels aan het Noorderpad en De Drie Merenweg.

De 15 bouwkavels variëren in afmeting tussen de 413 m2 en 740m2.

De 14 bouwkavels (1 t/m 6 en 88 t/m 95) zijn gelegen aan het water en hebben een gezamenlijke kavelontsluitingsbrug.

Bouwkavel 96 ligt aan het water en is bereikbaar vanaf de oostzijde

Er is een kavelpaspoort met alle regels en voorwaarden. De afgebeelde woningen geven een indicatie van wat mogelijk is.

Laatste nieuws

Verkoop 4 Kavels De Drie Merenweg

26 augustus 2022|

De Beemster Compagnie gaat binnenkort in verkoop met de laatste vier kavels aan De Drie Merenweg in De Nieuwe Tuinderij Oost Voor de vier kavels is een kavelpaspoort van toepassing. Voor verdere informatie, hou de website in de gaten! [...]

Bestrating De Drie Merenweg

26 augustus 2022|

Vanaf dinsdag 30 augustus 2022 gaat de aannemer starten met de voorbereidingen  en de aanleg van de definitieve bestrating  aan De Drie Merenweg. De aannemer verzorgt een omleidingsroute wat met  borden zal worden aangegeven.

Ga naar de bovenkant