DNT West2021-12-29T20:49:55+01:00

Bouw je eigen droomhuis in Zuidoostbeemster

De Nieuwe Tuinderij West komt tussen het Zuiderpad en het Noorderpad in het dorp Zuidoostbeemster. Er komen rijwoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Mooi ingepast tussen bestaande bebouwing en groen. Ideaal voor iedereen die een huis zoekt in een rustige en autoluwe buurt. Hier kunnen kinderen veilig buiten spelen.

De straten worden vernoemd naar soorten appels en peren, een sterke  verwijzing naar het oorspronkelijke gebruik van deze grond. De kleinschalige opzet zorgt voor een dorps en groen beeld.

De oorspronkelijke tuinbouw verkaveling zie je door de ligging terug in de opzet van de wijk. Hiermee blijft het bijzondere karakter van de omgeving gewaarborgd.

In het hart van De Nieuwe Tuinderij-West ligt de grote speeltuin de Spelemei en het multifunctioneel centrum De Boomgaard met onder andere een brede school, buurthuis, peuterspeelzaal en gymzaal met aparte turnhal.


Alle 15 kavels zijn verkocht!

15 vrije kavels Noorderpad & De Drie Merenweg

De Beemster Compagnie verkoopt 15 bouwkavels aan het Noorderpad en De Drie Merenweg.

De 15 bouwkavels variëren in afmeting tussen de 413 m2 en 740m2.

De 14 bouwkavels (1 t/m 6 en 88 t/m 95) zijn gelegen aan het water en hebben een gezamenlijke kavelontsluitingsbrug.

Bouwkavel 96 ligt aan het water en is bereikbaar vanaf de oostzijde

Er is een kavelpaspoort met alle regels en voorwaarden. De afgebeelde woningen geven een indicatie van wat mogelijk is.

Laatste nieuws

Bewonersbrief Januari 2022

23 januari 2022|

U bent een van de bewoners van onze nieuwe wijk De Nieuwe Tuinderij Oost. Een ieder van jullie woont hier al geruime tijd, is hier net komen wonen of gaat hier nog wonen. Hoogstwaarschijnlijk bent [...]

Ga naar de bovenkant